Werken bij H2R

Verven met natuurlijke haarverf
Verven met natuurlijke haarverf

H2R zoekt nieuw talent!

De medewerkers van H2R houden van hun vak, hebben lol in hun werk, willen zich breed blijven ontwikkelen en staan voor kwaliteit. Wil jij ook zo’n topper worden? Dan zoeken we jou misschien!

Wie zoeken we?
Je begint of bent al bezig met de opleiding leerling tot all round kapper (het liefst niveau 4) via een ROC of bijvoorbeeld de Kappersacademie. Je doet 1e, 2e of 3e jaars BOL of BBL en wil je verbinden aan een topzaak. Je vindt je vak namelijk superleuk en wilt leren en groeien. Door je passie voor je werk zoek je echt vakmanschap. Je bent een teamspeler, hebt een open houding en een vrolijke aard. Verder heb je ook interesse in make-up en massages.

Wat bieden wij?
Een fijne werkplek BBL/BOL tussen de 24 en 30,4 uur per week (dienstverband gekoppeld aan de leerovereenkomst). Bij ons krijg je 1-op-1-begeleiding in de trainingen voor school en voor onze eigen opleiding. Verder bieden we je leuke team-uitjes en zijn er extra beloningen in de vorm van producten en behandelingen. Zo krijg je helemaal het H2R-gevoel! Bij ons leer je veel meer dan het noodzakelijke voor je opleiding. Denk aan visagie, massages, verkooptraining en product- & kleur-kennis. Bij goed functioneren en slagen heb je uitzicht op een stylist/topstylist-functie!

Meer weten? Bel of mail ons gerust!

Direct solliciteren mag ook! info@h2rbyreuvers.nl

Scroll naar boven