Ontvang een massage die jou écht raakt bij H2r in Apeldoorn

Ontvang een massage die jou écht raakt bij H2r in Apeldoorn

Massage Apeldoorn

Bij H2r stemmen we je massage af op jouw energie. Waar heb jij behoefte aan? Wat raakt jou? Wat past jou op dit moment? Wij luisteren naar je. Een massage ontvangen is iets heel persoonlijks. Wij vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt, je kunt ontspannen en kunt loslaten. Zodat je uit je hoofd en in je lijft komt.

Jouw massage stemmen we volledig af op waar jij behoefte aan hebt en je prettig bij voelt. Wat dacht je van een ontspannende hoofdmassage, een fijne lichaamsmassage of een totaal ontspannende healing? Voel de aanraking en laat je energie weer stromen.

Maak meteen een afspraak voor jouw welverdiende massage bij H2r in Apeldoorn.

De holistische massasalon in Apeldoorn

De massages bij H2r zijn heel verschillend, omdat iedereen verschillend is. Je bent altijd anders,  je energie is anders, je lijf is weer anders. Jouw lijf geeft haarfijn jouw staat van zijn weer. En daar passen we de massage op aan. Van intense massages tot soft-touch massages en healing. Hettie, onze ervaren masseuse, stemt af op jouw lichaam en energie en helpt jou te helpen weer in balans te komen.

Met onze holistische aanpak, passen we de manier van masseren aan naar waar jij behoefte aan hebt. De massage zorgt ervoor dat jij je weer lekker in jouw lijft voelt én dat de energie weer goed kan stromen door jouw lichaam. Je zult je beter in balans voelt en komt even lekker uit je hoofd.

Chinese meridiaan massage

Deze massage is gericht op je energie, je chi, en werkt positief op lichaam en geest. Al je organen zijn met elkaar verbonden door middel van meridianen. Zo kun je lichamelijke klachten ervaren die te herleiden zijn naar je organen. Door op je meridianen te werken, verbeteren tal van processen in je lijf. Na een Chinese meridiaan massage is je lijf weer beter in balans.

Chinese meridiaan massage

Stress fix ontspanningsmassage

Uit de Aveda-keuken bieden we de Stress Fix Body Massage. Jouw massage wordt ondersteund door heerlijke aroma’s die stressgevoelens verminderen. De diepwerkende massage en ontspanningstechnieken doen de rest! Geniet, terwijl je bloeds­omloop wordt gestimu­leerd en je spieren zich ontspannen. Je voelt je na deze massage totaal relaxed.

Zwangerschapsmassage

Ben jij zwanger en heb jij behoefte aan wat ontspanning en verlichting? Heb je last van jouw onderrug, bekken of houd je vocht vast? Dan is onze zwangerschapsmassage echt iets voor jou. Tijdens deze zachte massage zorgen we goed voor jou en jouw kleine wonder. De massage zorgt voor verlichting en is erop gericht jouw lijf zich weer volledig te laten ontspannen.

Massage
ayurvedische massage

Holistische pulse massage

Je lichaam wordt op een zachte manier in beweging gebracht bij deze massage. Dit gebeurt terwijl je gekleed op je rug, buik of zij op de massagetafel ligt. Je lichaam bestaat voor 70 tot 80% uit water. Dat wordt door het pulsen op een zachte manier in beweging gebracht zodat je energie weer gaat stromen. Blokkades lossen op en jij kunt weer met een ontspannen gevoel verder.

Voetreflexmassage

Voel jij je uit balans en ben je op zoek naar meer evenwicht? Je hele lijf heeft punten onder je voet. Tijdens de voetreflexmassage worden je voeten gemasseerd volgens bepaalde voetreflexzones. Met een goede voetmassage wordt het hele lijf geraakt. Het is heel verkwikkend en een snelle manier om totaal te ontspannen.

Stress fix massage

Ayurvedische massage

De ayurvedische massage, ook wel Chakra balancing massage genoemd, is een diepgaande massage met ayurvedische oliën die is gericht op het in balans brengen van je chakra’s, je energieknooppunten. Ieder chakra reageert op een speciale mix van de etherische oliën. We maken gebruik van verschillende massagetechnieken en warme, gearomatiseerde kompressen. Het resultaat? Jij voelt je weer als herboren.

Healing

We helpen je graag lekker in je vel te zitten. Dat kan met bijvoorbeeld een healing. Bij deze behandeling ervaar je waar je energie lekker stroomt in je lijf en waar niet. Wat heb je nodig om alles lekker te laten stromen en weer in balans te komen? Wat kan je loslaten? Welke chakra’s (energieknooppunten) vragen aandacht? Onderga deze zachte vorm van massage en ontdek hoe jij ook jezelf kunt helen.

Zwangerschapsmassage

Stoelmassage

Wel genieten van een massage, maar vind je het niet fijn om op een massagebank te liggen of wil je graag je kleding aanhouden? Ook voor een stoelmassage kun je bij ons terecht. Ideaal voor het losmaken van rug, nek, schouders, armen en handen. Fijn als ontspannen tussendoortje en goed te combineren met onze andere behandelingen in onze salon.

Heb je alleen een kappersafspraak of beauty behandeling geboekt? Dan krijg je zelfs een gratis korte stoelmassage cadeau. Voor een op en top ontspannen gevoel in onze salon.

Soorten massages en prijzen

Je kunt bij onze terecht voor verschillende soorten massages. Onderstaand vind je een link naar alle prijzen. 
Wanneer kom jij met H2 kennismaken?

Waarom kiezen voor een massage bij H2r by Reuvers in Apeldoorn?

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Lieve Hettie, je weet door je liefdevolle massages en benadering de essentie, mijn kern te raken.

Naast de volledige ontspanning voel ik me na de massage weer “thuis” in mijn lijf en heel, daar waar alles goed is.

Dank je wel Hettie Astrid van Asperen

Kapper H2R in Apeldoorn

Dag lieve Hettie,

Het is heel lastig om de bijzondere ervaring van je massages op papier te zetten, ik ga toch een poging wagen.

Wat ik erg fijn vind is de tijd die je neemt om samen tot rust te komen, het gesprek vooraf en het voetenbad geeft het gevoel dat ik compleet mezelf mag zijn.

De kleuren van de kamer, muziek en Aveda thee ondersteunen het proces op de achtergrond.

Deze voorbereiding helpt om de stress en hectiek van het dagelijks leven los te laten.

Ik vind het heerlijk om met warme olie gemasseerd te worden en op een massage stoel te liggen die warm is en om me heen mee beweegt.

Omringt door de geur van de olie die op dat moment past bij de chakra die dit zo nodig heeft.

De massage is echt heel lekker en liefdevol, daardoor kan ik me goed ontspannen.

Tijdens de massage komen mijn gedachten tot rust en mijn geest in een soort meditatieve staat.

Als je op mijn rug tokkelt met je vingers kan ik zelfs even zweven.

En dan natuurlijk het zwachtelen van mijn voeten in zachte handdoeken, ik voel me dan zo gekoesterd.

Aan het eind was ik helemaal een met mijn lichaam, ziel en het universum (ahum, nu wordt het wel erg zweverig).

Het gebruik van de klankschaal en chant zorgde ervoor dat ik helemaal tot mijzelf kwam en antwoorden kreeg op mijn vragen.

Hopelijk heb jij net zo genoten als ik.

Lieve groet, Ellen Bazuin

Waarom kiezen voor een massage bij H2r by Reuvers in Apeldoorn?

Loop jij straks totaal ontspannen en in balans de salon uit? Wij staan voor kwaliteit met respect voor jou en de natuur. Jij staat centraal en we zorgen ervoor dat jij nog stralender en ontspannen de deur uit gaat.

Plan direct online een afspraak voor een heerlijke massage. En wil je jezelf extra verwennen? Je kunt jouw massage-afspraak ook gelijk combineren met een schoonheidsbehandeling of kappersafspraak.

We zien je graag terug in de salon aan de Loolaan 31 in Apeldoorn!

Scroll naar boven