Over H2R

Kapsalon Apeldoorn

Over H2R

Kapsalon Apeldoorn

H2R

Wat past het best bij jou? Daar draait het bij ons om. Welk kapsel staat je het mooist? Welke producten passen het best bij jouw haar? Wat heeft je huid nodig om te stralen? En jijzelf?

We hebben alles in huis om jou te verwennen! Van buiten en van binnen. Zo ga je niet alleen mooi maar ook ontspannen de deur uit.

Je haar en je huid laten zien hoe jij in je vel zit. Daarom bieden wij onze gasten totaal­verzorging. Of het nu gaat om een mooi nieuw kapsel, een nieuwe kleur voor je haar, een huid­ver­beterende gezichtsbehandeling of een lekkere massage. Wij combineren de prachtige biologische producten van Aveda met de meest fijne behandelingen. Zo zorgen wij op een natuurlijke manier dat jij op je best bent.

H2R is dé natuurlijke kapper van Apeldoorn. Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom blijven wij ons ontwikkelen. Zo bieden we onze gasten het beste op het gebied van haar- en huid­verzorging. Dat doen we met enthousiasme, passie en plezier. We leiden zelf onze medewerkers op. Zo ben jij altijd verzekerd van de H2R-kwaliteit

H2R

H2R is meer dan een kapsalon. We bieden onze gasten:

  • een gratis stoel- en handmassage bij een bezoek aan de kapsalon
  • (bruids)make-up
  • haar- en huidverzorging met natuurlijke producten
  • hoofd-, schouder-, en lichaamsmassages
  • ayurvedische gezichtsbehandelingen
  • kuurbehandelingen, ook voor probleemhuid of -haar
  • totaalverzorging
  • altijd een ontspannen gevoel bij vertrek

Wij bieden jou maatwerk met heerlijke producten, fijne etherische oliën uit een uitgebreid assortiment van biologische oorsprong. Onze producten zijn natuurlijk fair trade en allemaal vegan.

Ons team

Peter is een top kapper. Heeft al jarenlange ervaring in het kappersvak en is samen met Hettie de drijvende kracht achter H2R. Haar vertalen naar jouw innerlijk, en wat wil je uitstralen, is waar zijn passie zit.

Jolanda is al meer dan 30 jaar onze topstyliste en heeft haar zinnen gezet op coupe en kleur. Om dit vervolgens aan te vullen met jouw make-up. Het gaat om wie ben jij!

Hettie houdt “van binnen en van buiten”! Energie laten stromen, losmaken wat vast zit en daardoor nog lekkerder in jezelf zijn. Aanraking en gevoel… kortom, voel je nog meer jezelf.

Christal is onze junior styliste. Zij is in opleiding voor kleurspecialiste en styling. Ook masseren vind zij erg leuk en doet dat met veel aandacht voor onze gasten.

Marieke N. is haarstylist en geeft je graag een persoonlijk advies welke kleuren er goed passen bij je coupe. Vooral highlights, met verschillende tonen, vindt zij fantastisch om te maken.

Marieke U. is onze styliste die houdt van veranderingen van coupe en kleur. Wie ben jij? daaruit put zij de ideeen die je totaal kunnen verrassen. Marieke is ook schoonheidsspecialist!

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Wat een fijne salon! Goed personeel, advies waarover is nagedacht en met geweldige coupe de deur uit! Ben later terug gegaan voor wat producten van Aveda en ook een afspraak gemaakt voor een massage. Leuke com­binatie: schoonheid van buiten en van binnen!

Petra Krispijn

Geweldig geholpen door het vriendelijke personeel en genoten van een behandeling door echte profes­sionals. Heerlijke pro­duc­ten van Aveda en een goede coupe als resultaat. Dik tevreden!

Elmer Harkema

Toen ik bij Reuvers binnen kwam, had ik grauw haar, dat teveel gekleurd was. Mijn haar is helemaal ontkleurd en daarna zijn we gaan bespreken wat de moge­lijk­heden waren  is er een behan­del­plan opge­steld. Er wordt rekening gehouden met wie je bent en wat je wilt uit­stralen en je krijgt heel goed advies. Ik krijg veel com­pli­men­ten! Een heel tevreden klant dus!

Jolanda Withaar

Scroll naar boven