Dé natuurlijke schoonheidssalon van Apeldoorn

Schoonheidssalon Apeldoorn

Dé natuurlijke schoonheidssalon van Apeldoorn

Schoonheidssalon Apeldoorn

Schoonheidssalon Apeldoorn

Schoonheid komt zowel van binnen als van buiten. Daarom benaderen wij schoonheid vanuit een holistische visie en gebaseerd op de ayurvedische elementenleer. In onze schoonheidssalon ervaar je daardoor een totaalaanpak van schoonheid. Tot in de puntjes verzorgd met natuurlijke producten. Van kruidenthee tot stoelmassage.

In de salon is een Ruimte voor Schoonheid, waar je terecht kunt voor diverse gezichts- en schoonheidsbehandelingen. Van behandelingen die de probleemhuid weer in balans brengen, tot pure ontspanning en visagie. Onze schoonheidsbehandelingen zijn altijd volledig afgestemd op jouw huid, jouw wensen en jouw behoefte.

Ayurvedische leer

De ayurvedische elementen-leer stelt dat het lichaam uit vijf elementen bestaat: vuur, aarde, water, lucht en ruimte. Als deze elementen niet met elkaar in balans zijn, merk je dat in de structuur van je huid en haar, je energieniveau, je weerstand en je emotionele gesteldheid. Aveda heeft haar verzorgings­producten samengesteld uit planten­extracten die bijdragen aan het in balans brengen van deze elementen. Je persoonlijke behandelplan stemmen we af op jouw natuur, je manier van leven, je stress­niveau en op schadelijke invloeden van buitenaf. Zo kom jij weer in balans.

Met iedere type huid weten onze schoonheidsspecialisten raad

Of je nu een droge huid hebt of juist een wat vettere huid, een wat ouder wordende huid, een gevoelige huid of acné. Wij hebben heerlijke huidverbeterende behandelingen voor je.

Ook als je geen huidproblemen ervaart, maar je huid graag wilt voeden en verzorgen en je even lekker wilt ontspannen, staan onze schoonheidsspecialisten voor je klaar.

Onze gezichtsbehandelingen stemmen we volledig af op jouw huid en behoeften.
Schoonheidsbehandelingen die wij veel uitvoeren in onze salon zijn:

  • Kuurbehandelingen voor de probleemhuid, zoals bij acné, couperose, rosacea of rimpels
  • Perfect plant peelings
  • Botanical Skin resurfacing
  • Dual exfoliation treatment

Onze schoonheidsspecialisten werken van binnenuit

Bij onze schoonheidsbehandelingen kijken we verder dan het gezicht. Als jij niet in balans bent, dan merk je dat aan jouw huid, haar én uitstraling. Een huid die niet in balans is, staat meestal niet op zich. Want balans gaat verder dan een gezichtsbehandeling.

Na een analyse van jouw huid en de bespreking van jouw wensen, start onze schoonheidsspecialist jouw behandeling. En het hoeft dan niet zo te zijn dat ze alleen werkt aan huidverbetering in het gezicht, maar dat kan ook betekenen dat jouw haar en hoofdhuid verzorgd worden. 

Wimpers en wenkbrauwen verven

Schoonheid is een totaal van hoe je je voelt en wat je uitstraalt. Wil jij wat meer expressie in je gezicht? Dan is het verven van je wimpers of wenkbrauwen een mooie oplossing. Want verzorgde en geverfde wimpers en wenkbrauwen geven je een sprekende oogopslag.

Haar

Visagie

Mooi en nog stralender de salon verlaten. Daar zorgen we voor. Maak je schoonheidsbehandeling compleet met prachtige make-up. Onze visagist weet precies hoe ze met make-up jouw mooiste kanten kan benadrukken. Maak jouw schoonheidsbehandeling compleet en laat ons ook jouw make-up verzorgen.

H2r is een Aveda schoonheidssalon

Wij zorgen graag voor jou en voor de wereld waarin we leven. Daarom werken we met de producten van Aveda. Deze zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Omdat ze bestaan uit zoveel mogelijk biologische ingrediënten bevatten ze de kracht van de natuur. Het assortiment van Aveda is zo uitgekiend dat voor ieder haar– en huidtype, dus voor ieder type mens, geschikte producten zijn. Producten die niet schadelijk zijn voor jou of voor de natuur.

De missie van Aveda sluit aan op de onze: zorgen voor onze wereld. Van de producten die Aveda maakt tot de wijze waarop ze iets teruggeven aan onze samenleving. Dat is natuurlijk Aveda en dat past bij ons.

Aveda

Behandelingen en prijzen

Naast bovengenoemde behandelingen doen we nog veel meer om jou nog meer te laten stralen. Onderstaand vind je een actueel overzicht van alle behandelingen en bijbehorende prijzen. Wanneer kom jij met H2r kennismaken?

Waarom kiezen voor H2r by Reuvers?

Anderen over de schoonheidssalon H2r by Reuvers in Apeldoorn

Ook totale schoonheid ervaren?

Loop jij straks ontspannen en van top tot teen verzorgd de salon uit? Wij staan voor kwaliteit met respect voor jou en de natuur. Jij staat centraal en we zorgen ervoor dat nog stralender en ontspannen de deur uit gaat.

Maak direct online een afspraak, kies door wie je geholpen wilt worden en geef aan wat jouw wensen zijn. En wil je jezelf extra verwennen? Je kunt jouw schoonheidsbehandeling ook gelijk combineren met een massage of kappersafspraak.

We zien je graag terug in de salon aan de Loolaan 31 in Apeldoorn!

 

Huidverzorging schoonheidssalon Apeldoorn
Scroll naar boven