Krullenkapper Apeldoorn

Krullenkapper Apeldoorn

Krullen knippen is een vak apart. Een vak die wij bij H2r Reuvers verstaan. Knip je krullen alsof het om steil haar gaat, dan knip je de krul eruit. Door de krul juist meer lucht te geven, krijgt het haar alle ruimte om de natuurlijke krul te behouden. Krullend haar vraagt om specifieke knip- en kleurtechnieken. Technieken waar we bij H2r veel ervaring mee hebben. Door constante training en opleidingen blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken en trends om jou de perfecte krullenbos te geven.

Zoek jij naar een goede krullenkapper in de regio Apeldoorn? Maak dan een afspraak en ervaar hoe jouw krullen perfect in model zitten én blijven zitten.

Massage

Waarom kies je voor een krullenkapper

Krullend haar ontstaat door de stand van het haarzakje. Bij mensen met krullen, zitten die haarzakjes niet recht op de huidporie. Daardoor groeit er een krullend haartje uit het haarzakje. Krijgt het haar de ruimte, dan blijft het haar ook krullen.

Om het resultaat te krijgen van een mooie volle bos krullen, passen we kniptechnieken toe die het haar de ruimte geeft, waardoor het prachtig kan blijven krullen. Om jou krullende haar perfect in model te knippen, zien we graag hoe jouw haar op een natuurlijke wijze valt. Was het haar dus niet van tevoren en kom met los en droog haar. We knippen jouw haar dan in model zoals het natuurlijk valt. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw haar weer tijden mooi in de krul zit. 

Aveda

Massage

De juiste verzorging voor krullen

Krullend haar heeft andere eigenschappen dan niet-krullend haar. Krulhaar reageert sneller op vocht en kan sneller droog en pluizig worden. Producten die het haar afsluiten (vette producten), geven geen verzorging en laten het haar juist sneller uitdrogen. Dat terwijl pluizig haar vaak een tekort aan vocht heeft. Ook producten die niet-natuurlijke stoffen bevatten, drogen het haar sneller uit.

Om jouw krullen mooi in model te houden is de juiste haarverzorging heel belangrijk. Wij werken met producten van Aveda. Deze producten bestaan voor 98% uit biologische ingrediënten en bevatten daardoor de kracht van de natuur. De ‘be curly’-lijn is speciaal ontwikkeld om jouw krullen de verzorging te geven die ze verdienen.

Tijdens jouw afspraak adviseren we jou graag welke producten jij nodig hebt om jouw krullen blijvend tot hun recht te laten komen.

Massage

Krullen kleuren

Krullend haar kleuren vraagt net als bij het knippen van het haar, specifieke expertise op het gebied van krullend haar. Krullend haar kan anders reageren op kleuring, doordat de haarstructuur van nature vaak al wat droger is en krullend haar over het algemeen warmere pigmenten heeft.

Traditionele haarverf bevat waterstofperioxide, wat het haar uitdroogt. Daarom maken wij gebruik van kleuring op basis van natuurlijke extracten. Zo werken wij met Aveda-producten of natuurlijke henna. Deze producten kleuren het haar niet alleen, maar voeden het haar ook. Bovendien maken wij de kleuring op maat. Zo is het altijd geschikt voor jouw krullen en bereiken we prachtige volle kleuren, die goed tot zijn recht komen bij jouw krullen.

Waarom jouw krullen toevertrouwen aan H2r in Apeldoorn?

Massage

Ook ervaren wat H2r voor jouw krullen kan doen?

Wandel jij straks de salon uit met een prachtige nieuwe coupe? Wij staan voor kwaliteit met respect voor jou en de natuur. Jij staat centraal en we zorgen ervoor dat jij nog stralender en ontspannen de deur uit gaat.

Plan direct online een afspraak voor jouw krullen. En wil je jezelf extra verwennen? Je kunt jouw knipafspraak ook gelijk combineren met een schoonheidsbehandeling of massage.

We zien je graag terug in de salon aan de Loolaan 31 in Apeldoorn!

Anderen over herenkapper H2r in Apeldoorn

Scroll naar boven