Herenkapper Apeldoorn

Herenkapper Apeldoorn

H2R

Op zoek naar een herenkapper die jouw haar knipt en verzorgt, zodat het er weer weken netjes uitziet? Een kapper die weet om te gaan met slag, een dik bos haar of juist dunner wordend haar? Bij H2r kijken we en luisteren we naar jou. Jij loopt bij ons stralend en voorzien van perfect geknipt haar de salon uit.

Massage

De herenkapper van Apeldoorn waarbij jij centraal staat

Als man zijnde zoek je een kapper die echt naar jou kijkt en naar je luistert. Wij vinden het dan ook belangrijk om te weten wie jij bent en wat jouw wensen zijn, om zo de perfecte look voor jou te creëren. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een korte stoelmassage bespreken wij wat jouw wensen zijn en leren we je beter kennen. Pas dan pakken we de schaar. Want natuurlijk wil je gezien en gehoord worden, voordat je jouw haar toevertrouwd aan de herenkapper. Je wilt uiteindelijk met een geluksgevoel van pas geknipt en mooi verzorgd haar de salon uitkomen. De coupe die perfect bij je past.

De kapper die de tijd voor jou en jouw haar neemt

In veel kapsalons wordt er minder tijd genomen voor het knippen van een man. Snelle technieken worden toegepast, zoals het veelvuldig gebruik van tondeuses.

Bij H2r gaan we voor de beste methode voor jou en jouw haar. Dat betekent niet dat we nooit een tondeuse gebruiken, maar liever knippen we met de schaar. Daarmee wordt jouw haar scherper geknipt, waardoor het langer mooi blijft. Bovendien geeft dit veel meer vrijheid om te variëren in lengtes en kan golvend of krullend haar veel beter in model geknipt worden.

Naast tondeuses gebruiken wij ook scheermessen met mate. Natuurlijk werken we ook de randen van jouw kapsel bij door nekharen en (bakken)baarden weg te scheren of bij te werken. Bij ons staat goed verzorgd en geknipt haar centraal. Voor een prachtige coupe, waarvan je kunt zien dat er met zorg en aandacht voor jou gewerkt is, ben je als man bij H2r op de juiste plek.

Massage

Hoofdhuidproblemen nemen we onder de loep

Heb je last van roos, een rode hoofdhuid, jeuk, haaruitval of andere hoofdhuidklachten? Daar stappen wij niet zomaar overheen. Want gezond haar, komt voort uit een gezonde hoofdhuid.

Heb jij hoofdhuidproblemen, dan onderzoeken we dat graag voor je. Door onder een microscoop jouw hoofdhuid en haarwortels te analyseren, achterhalen we de oorzaak. Vervolgens bepalen we hoe we jouw hoofdhuid weer in balans kunnen krijgen. Daarbij maken we gebruik van de producten van René Furterer. Natuurlijke producten die goed zijn voor jouw haar en hoofdhuid en die jou helpen van jouw hoofdhuidproblemen af te komen.

Massage

Meer dan een herenkapper alleen

Naast het knippen van jouw haar kun je ook bij ons terecht voor het kleuren of stylen van je haar. Grijze haren wegwerken, highlights of lowlights. Ook als man zijnde kun je bij ons alle kanten op.

Wat H2r uniek maakt is de combinatie met andere disciplines. Wij gunnen jou het beste. En dat eindigt niet met het knippen van jouw haar. Daarom kun je bij ons ook terecht voor een heerlijke massage, manicure of gezichtsbehandeling. Jouw haar, je huid, van binnen en van buiten. Wij laten je weer stralen!

Schoonheidssalon Apeldoorn

Waarom kiezen voor kapper H2r in Apeldoorn?

Massage

Als man een totaal nieuwe kappersbeleving ervaren?

Ervaar hoe het is om in de watten te worden gelegd door onze specialisten. Wij kijken verder dan haar alleen. Jij staat centraal.

Plan direct online een afspraak. En wil je jezelf extra verwennen? Je kunt jouw knipafspraak ook gelijk combineren met bijvoorbeeld een massage.

We zien je graag terug in de salon aan de Loolaan 31 in Apeldoorn!

Anderen over herenkapper H2r in Apeldoorn

Scroll naar boven