Dameskapper Apeldoorn

Dameskapper Apeldoorn

Op zoek naar een dameskapper die jou het kapsel geeft dat echt bij je past? Een kapper die ziet wat jouw haar nodig heeft en wat past bij jou als persoon? H2r kijkt en luistert echt naar je. Wij zorgen ervoor dat jij stralend de salon uitkomt.

Massage

De dameskapper van Apeldoorn voor ieder type haar

Soms weet je precies wat je wilt als je naar de kapper gaat. Soms zie je alleen dat er wat moet gebeuren, maar weet je niet precies wat. Bij H2r ben je in elk geval op de juiste plek. De kappers van H2r kunnen niet alleen perfect knippen, kleuren, stylen en alle andere technieken toepassen die verwacht van een kapper. Wij zien ook jou en jouw haar. Want geen dame is hetzelfde, geen haar is hetzelfde. 

Om in te schatten waar jij behoefte aan hebt nemen we de tijd om samen met jou te kijken wat jij wilt en welke mogelijkheden er echt bij jou passen. Onder het genot van een kopje thee, koffie of een heerlijke ontspannende stoelmassage bespreken we alle opties en leren we je graag beter kennen. Dit doen wij om onszelf en jou ervan te verzekeren dat het nieuwe kapsel echt bij je past.

Jouw haar in vertrouwde handen

Wil je jouw haar graag laten knippen, weet dan dat je jouw haar prima kunt toevertrouwen aan H2r. H2r, voorheen Reuvers, bestaat inmiddels al ruim 35 jaar. Vanuit onze salon aan de Loolaan (dichtbij het centrum van Apeldoorn), knippen we inmiddels al ruim 25 jaar. En niet voor niets worden we gemiddeld met 4,9 sterren uit 5 beoordeeld.

Onze kracht? Die zit hem in haarkennis en ervaring. Iedere haarstructuur is anders. Kort haar, lang haar, krullend haar, steil haar, pluizig haar, droog haar, wij weten hoe ermee om te gaan. 

Kapsalon Apeldoorn

Massage

Dameskapper met oog voor jou en de natuur

Jouw haar weerspiegelt hoe jij in je vel zit. Mooi haar is niet alleen een kwestie van een professionele kapper die net jouw haar fantastisch geknipt heeft. Het zit hem ook in de verzorging van jouw haar en hoe goed je voor jezelf zorgt. Bestudeer je een haar en de haarwortel, dan kun je precies zien in welke periodes je goed of minder goed voor jezelf hebt gezorgd.

Daarom zorgen wij graag goed voor jou en de natuur. Producten die niet goed zijn voor de natuur, zijn ook niet goed voor jou of jouw haar. Daarom werken wij met natuurlijke producten. Zoals de producten van Aveda en René Furterer. Maar we gaan verder dan dat. We schenken heerlijke kruidenthee en bij ons kun je lege shampooflessen gewoon komen bijvullen. Ook proberen we in onze salon tot in de details rekening te houden met het milieu.

Massage

Haar kleuren

Welke kleur past bij jouw haar, jouw huidtype en laat je stralen? Wil je je haar kleuren, dan stemmen we samen af wat jouw wensen zijn en waar jouw haar behoefte aan heeft.

 We gebruiken de volgende technieken om jouw de kleur te geven die echt bij je past:
• Het egaal verven van het haar
• balayage
• highlights
• lowlights

Om tot de perfecte kleur te komen, maken we gebruik van Aveda. De producten van Aveda bestaan voor 98% uit natuurlijk ingrediënten van plantenextracten die ook verzorgend werken. Goed voor je haar en voor de natuur.

 Kies je liever voor 100% natuurlijk? Dan kiezen we graag voor henna-kleuringen. Henna-haarverf beschadigt je haar niet en is zelfs gezond voor je haar.

Massage

Behandelingen voor haar en hoofdhuid

Heeft niet alleen jouw haar verzorging nodig, maar merk je ook dat je last hebt van een droge of juist vette hoofdhuid? Heb je veel haaruitval, jeuk of ervaar je andere hoofdhuidklachten? We onderzoeken graag wat dit veroorzaakt.

Door jouw hoofdhuid en haarwortels te bestuderen onder een microscoop, achterhalen we de oorzaak van jouw klachten. Vervolgens bepalen we hoe we jouw hoofdhuid weer in balans gaan krijgen. Daarbij maken we gebruik van de producten van René Furterer. Oliën en producten op basis van natuurlijke plantenextracten die de ideale voedingsbodem vormen voor een gezonde hoofdhuid en gezond haar.

Massage

Verwenmoment

Bij H2r kun je niet alleen vertrouwen op het beste voor jouw haar en hoofdhuid. Binnen de salon kun je ook terecht voor een  heerlijke massage, of kiezen voor een schoonheidsbehandeling of visagie. We hebben alles in huis om jou te verwennen en de energie weer te laten stromen! Van buiten en van binnen. Zo ga je niet alleen mooi maar ook ontspannen de deur uit.

Massage

Waarom kiezen voor dameskapper H2r in Apeldoorn?

Massage

Maak een afspraak bij dé dameskapper van Apeldoorn

Wil jij ook een totaal nieuwe kappersbeleving ervaren? Plan direct online een afspraak in voor jouw stralende nieuwe coupe. Wil je jezelf extra verwennen? Combineer dan jouw kappersafspraak gelijk met een schoonheidsbehandeling of massage.

Anderen over dameskapper (en herenkapper) H2r in Apeldoorn

Scroll naar boven