>>

Haar- en hoofdhuid-onderzoek

De hele maand maart besteedt H2R uitgebreid aandacht aan alle ongemakken die hoofdhuidproblemen met zich meebrengen. En natuurlijk aan de mogelijke oplossingen ervan!  Ervaar je problemen als schilfers, slap of futloos haar, een vette hoofdhuid of… laat het onderzoeken door ons met de zogeheten scalp-cam, die zowel je haar als je hoofdhuid analyseert. Binnen een half uur weten we wat er aan de hand is en kunnen we aan de slag met het probleem. De scalp-cam kost € 28,50 maar is gratis voor jou, als gast van H2R.
Het grootste deel van de hoofdhuidproblemen is prima te behandelen. Ze kunnen wel gevolgen hebben voor je haargroei en de conditie van je haren. Vandaar dat we er deze maand extra aandacht aan besteden. We vertellen je meer over de mogelijke oorzaken van bijvoorbeeld haarverlies en dunner wordend haar. Samen met jou kijken we wat de oorzaken zouden kunnen zijn van je haar- of hoofdhuidprobleem. We doen de scalp-cam en vragen naar je leefwijze (voeding, fysieke en emotionele belasting, enzovoort). Zo komen wij  tot een persoonlijk behandeladvies voor je.
Dubbele werking
Wat dacht je van een fijne kuurbehandeling in de salon? Voor elk probleem hebben we een passende behandeling. Dat begint al met goed borstelen van de haren met speciale borstels. Daarna gebruiken we een etherische olie, geven we een uitgebreide hoofdhuid massage met speciale technieken om doorbloeding goed te stimuleren en laten we de olie 25 minuten met warmte inwerken. Na het uitspoelen krijgt je haar een masker, waarna de finishing touch volgt. Echt een aanrader! Je hoofdhuid en haar knappen er van op en jij ook!
Aanbieding
Aveda’s Invati Verzorging voor thuis helpt bij haar- en hoofdhuidproblemen en dunner wordend haar. Bij aankoop van Aveda’s Invati shampoo en conditioner, krijg je een serum van € 69 cadeau! Invati shampoo is zacht reinigend en exfoliërend voor de hoofdhuid. De conditioner maakt het haar voelbaar dikker en geeft het meer body. Het serum is voedend voor de haarwortel en te gebruiken bij dunner wordend haar.
Afspraak maken?
Ook een scalp-cam boeken? Plan dan 30 minuten in je agenda. Wil je er echt een moment voor jezelf van maken, trek dan 40 minuten uit want dan krijg je ook een korte, ontspannende stoelmassage!
Natuurlijk kun je een scalp-cam combineren met je normale afspraak bij ons.

Scroll naar boven