>>

Fijne verwencadeautjes cadeautjes bij je pre-boekingen

Maak vanaf 23 november twee nieuwe afspraken, ieder binnen maximaal 6 weken, dan krijg je van ons tijdens iedere afspraak een heerlijke verwenbehandeling cadeau.

Voor de heren is dat bij hun eerste afspraak een scheerbehandeling van de nekharen en baardcontouren. Compleet met inzepen, scheren met het mes met ter afsluiting een warme handdoek met etherische olie om je huid en jouzelf tot rust te brengen. Lekker mannen!

De dames krijgen bij hun eerste afspraak een verzorgende handbehandeling. Je handen worden eerst lekker gemasseerd met het night serum van de Aveda Handrelief. Hierna gaan je handen in een paraffine badje zodat het serum optimaal kan inwerken. Je handen voelen daarna weer super glad en zacht aan. Laat de winter maar komen!

Voor je tweede afspraak hebben wij voor zowel de dames als de heren een heerlijk verkwikkende en verzorgende hoofdhuid behandeling in petto. Met een verkorte hoofdhuidmassage wordt een, voor jou hoofdhuid geschikte, etherische olie aangebracht. Hierna volgt je wasmassage en behandelen wij je haren verder zoals jij dat wilt. Wat extra aandacht voor jou, vindt je hoofdhuid ook fijn!

Scroll naar boven