>>

Corona maatregelen in onze salon

Beste H2r gast, 

Voor ons allemaal veel onzekerheden omtrent het Corona-virus. Als H2r willen wij natuurlijk geen enkel risico lopen het virus te verspreiden. Natuurlijk nemen wij alle door de overheid geadviseerde maatregelen:

  • Wij heten je graag een warm welkom, echter zonder handdruk of andere fysieke aanraking. Ook willen wij je vragen zelf je jas op te hangen.   
  • Onze rituelen, de stoelmassage, handmassage en touch up komen voorlopig te vervallen, evenals onze behandelingen in onze ruimte voor schoonheid. 
  • Wij houden er rekening mee dat wij niet meer dan 4 gasten gelijktijdig in onze salon aanwezig zullen zijn, zodat de afstand tussen de verschillende gasten zeer ruim blijft. Wanneer nodig passen wij onze openingstijden hierop aan zodat je toch bij ons terecht kan. 
  • Wij zullen de verschillende behandelingen, waar mogelijk, uitvoeren terwijl wij de dunne handschoentjes dragen die wij normaal alleen gebruiken bij onze verfbehandelingen. 
  • Wanneer het dragen van handschoentjes het goed uitvoeren van je behandeling in de weg staat, wassen en ontsmetten wij natuurlijk onze handen voor, en na je behandeling en nog veel vaker…! 
  • Alle attributen die we gebruiken desinfecteren wij zowel voor, als na gebruik.
  • In de salon zullen wij zeer regelmatig deurklinken, armleuningen e.d. desinfecteren. 
  • Mochten wij, of onze medewerksters, maar enigszins de symptomen van het virus bij onszelf bespeuren, dan zullen wij direct onze werkzaamheden staken om ieder risico op besmetting uit te sluiten. 
  • Natuurlijk schenken wij nog een kopje koffie en thee, de koekjes echter laten wij even achterwegen i.v.m. de hygiëne. Als alles achter de rug is,  gaan we dat ruimschoots  inhalen …! Het water tappen wij rechtstreeks voor je uit de kraan. 

Van jou als onze gast vragen wij je goed op je eigen gezondheid te letten. Wij heten je nog steeds een warm welkom in onze salon maar annuleer rustig je afspraak wanneer je je niet lekker voelt. Wij willen je vragen bij binnenkomst je handen goed te wassen en eventueel te desinfecteren. 

Met bovenstaande voorzorgsmaatregelen willen wij ervoor zorgen dat je weer mooi van binnen en van buiten onze salon zult verlaten!  

Pas goed op jullie zelf! 

Voor iedereen een gezonde harte groet, Peter en Hettie  

Scroll naar boven