>>

Aveda producten en boodschappen service van H2R

Lieve H2r gast,

Wij zien elkaar in onze salon iedere keer weer onder andere omstandigheden. De ene keer vrolijk, soms verdrietig of niet lekker in je vel.. . Hoe jullie gemoedstoestand ook is, iedere keer zijn wij weer heel blij wanneer je bij ons bent en wij je mooier en blijer onze salon zien verlaten. De huidige omstandigheden zijn voor ons allemaal bijzonder, voor de een makkelijker om mee om te gaan dan de ander. Wij hebben zitten denken hoe wij misschien toch iets kunnen doen om het je wat makkelijker te maken, en wat blijer… .

Dus voor jullie allemaal:  Wil je niet je deur uit omdat je tot de risico groep behoort, of misschien wel het virus onder de leden hebt of in quarantaine zit of…. Wij bezorgen je met liefde je AVEDA producten, of andere boodschappen, thuis.

Op dit moment is onze salon nog open, wij stuurden je al een bericht met informatie over alle veiligheidsmogelijkheden die wij treffen. Wanneer wij moeten sluiten, vanuit het RIVM of omdat wijzelf het gevoel hebben dat het niet meer verantwoord is, doen wij jullie daarvan direct bericht.

AVEDA producten nodig ?

Wanneer je de deur niet uit wilt maar eigenlijk heb je wel Aveda producten nodig ? Stuur ons je boodschappenlijstje en wij zorgen dat ze voor je deur worden afgeleverd. Betaling komt later via je bank, we doen er een factuur voor je bij.

Dagelijkse boodschappen?

Niemand in de buurt om je dagelijkse boodschappen te doen? Neem ook dan rustig contact met ons op. Wij duiken voor jou de supermarkt in en leveren je boodschappen bij je thuis, voor de deur af.

Neem contact met ons op via de mail, info@h2rbyreuvers.nl  of bel 055 5224307, spreek eventueel je boodschap en naam en telefoonnummer in dan bellen wij je terug.

Alle goeds voor jullie en de mensen om jullie heen.

Harte groet, Peter en Hettie en team

Scroll naar boven