Wij willen jou, als onze gast graag verwennen, het beste bieden wat bij jou past. Bij je haar en je huid en bij je innerlijk. In onze filosofie zijn haar en huid en wie jij bent onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom kun je in onze Aveda salon terecht voor totaalverzorging.

Haar- en HHS11105_r2uidverzorging met natuurlijke producten, hoofdhuid- en lichaamsmassages, etherische oliën, modieuze coupes en ayurvedische gezichtsbehandelingen. Holistic en Healing voor je innerlijk, met o.a. intuïtieve massages, healingen en readingen.

Stralend in je vel en gezonde- modieus geknipte haren geven je een extra frisse uitstraling. Wij maken je mooi. En daar hebben wij plezier in. Zo eenvoudig is dat!

Enthousiasme, passie, motivatie, plezier, professioneel, dienstverlenend…., niet zomaar een paar kreten, maar kernwoorden die kenmerkend zijn voor ons team. Onze ontwikkeling draait om jou! Wij vinden het belangrijk dat je, door wie je ook geholpen wordt, altijd verzekerd bent van de H2R kwaliteit! Vandaar dat wij al onze medewerkers zelf opleiden!

hettie foto site

Hettie, Mooi van binnen mooi van buiten.

Hettie houdt zich in de ruimte voor schoonheid vooral bezig met “Mooi van binnen”. Oftewel; Binnenste buiten! Holistic pulsing, lichaamsmassage en lichaamswerk, healing, reading en aromatherapie. “Ik vind het mooi om te ervaren hoe ieder mens op zijn eigen manier met zijn of haar innerlijk bezig is”. Mijn handreikingen daarin zijn dan ook weer bij iedereen anders. “Van binnen wordt er iets in beweging gezet, de een ervaart dat bewust en de ander ervaart bijvoorbeeld een ontspannen gevoel. Voor beiden is alle ruimte! “Hart”stikke goed, hopelijk voor jou ook!

jolanda foto site

Jolanda, Topstyliste, visagiste en Aveda lifestyle adviseuse

Jolanda heeft al jarenlange ervaring in het kappersvak  en ze vindt het leuk zichzelf nog steeds verder te ontwikkelen. “Ik ben een allrounde topstyliste, en daar ben ik blij mee”. Ik vind het erg leuk om het kapsel van een bruid te verzorgen met daarbij de make-up. In onze salon wordt er veel geknipt en gekleurd, ter afwisseling houd ik me graag bezig met het opsteken van lang haar.

Emy. Onze schoonheidsspecialiste, masseur en Junior Styliste!

Emy is een Aveda schoonheidsspecialiste en geeft zij lichaamsmassage’s in onze ruimte voor schoonheid. Verder is Emy intern onze opleiding tot kapster aan het volgen. Zij geeft oosterse was massage’s, stress relief massage’s, en geeft kleur aan je haar! Zij wil graag uitgroeien tot een all round specialist die je totaal verzorgt!

Sanne, Hairstyliste en kleurspecialiste.

Sanne is volop bezig met onze interne opleiding. Zij geeft stress relief massages, wasmassages is kleurspecialiste, finisht en knipt kinderen en eenvoudige dames coupes. Daarnaast is zij gespecialiseerd in de advisering voor onze gasten wat zij het beste thuis voor hun haar en huidverzorging kunnen gebruiken. Kortom een Aveda specialiste in opleiding.

andel foto site

Andel, Aveda schoonheidsspecialiste en topstyliste.

Andel heeft de opleiding schoonheidsspecialiste alweer een tijdje achter zich. Heeft zich daarnaast ook gespecialiseerd in aroma therapie. Naast het geven van de Aveda schoonheidsbehandelingen is zij topstyliste. Omdat zij onze gasten graag een totaal beleving wil laten ondergaan kan zij je haar en huid optimaal behandelen.

Peter Reuvers, Eigenaar van H2R en topkapper.

“Ik ben verantwoordelijk voor de creatieve en bedrijfsmatige ontwikkelingen van ons bedrijf. Mijn kennis en ideeën doe ik op in binnen- en buitenland. Adviseren en knippen doe ik het liefst; het maken van een creatie die bij iemand als gegoten zit. Het kapsel zou een deel van je innerlijk kunnen laten zien.

Ik vind het leuk om al die nieuwe trends die ik iedere keer zie zo te maken dat ze voor een breed publiek te dragen zijn, ik geef mijn eigen draai eraan zodat het net weer even iets anders wordt. Coupe, kleur en persoon moeten een zijn, dat is iedere keer een leuke uitdaging”.

Iris, Onze junior styliste in opleiding.

Iris is ons aanstormend talent. Zij maakt eenvoudige basiskleuren en is volop bezig op school en in onze salon om haar talenten verder te ontwikkelen. Naast het kleuren geeft zij stoelmassage’s, korte make-up en oosterse was massage’s. Haarspa’s, schoonheidsbehandeling voor haar en huid, is een favoriete bezigheid van haar. Iris wil graag meer leren en jou nog mooier maken!