Massage

Bij ons sta jij centraal

We luisteren naar je, kijken naar je en passen daar onze behandelingen op aan. Ook bij onze massages. Wat dacht je van een ontspannende hoofdmassage, een fijne lichaamsmassage of een heerlijke healing? Voel de aanraking en laat je energie weer stromen.

Massage
Chinese meridiaan massage

Chinese meridiaan massage

Deze massage is gericht op je energie, je qi, en werkt positief op lichaam en geest. Je energie zit overal in je lichaam. Door op je meridianen te werken, verbeteren tal van processen in je lijf, zelfs op celniveau. Het helpt bij slaapproblemen, moeilijke spijsvertering, voor je beweging en nog veel meer! Na een Chinese meridiaan massage ga je verkwikt de deur uit.

Chakra balancing massage

Deze diepgaande massage met ayurvedische oliën is gericht op het in balans brengen van je chakra’s, je energieknooppunten. Ieder chakra reageert op een speciale mix van de etherische oliën. We maken gebruik van verschillende massage-technieken en warme, gearomatiseerde compressen. Het resultaat? Jij voelt je weer als herboren.

Chakra balancing massage
Massage

Holistic pulse massage

Je lichaam wordt zacht en ritmisch gewiegd bij deze massage. Dit gebeurt terwijl je gekleed op je rug, buik of zij op de massage-tafel ligt. Je lichaam bestaat uit 70-80 % uit water. Dat wordt door het pulsen op een zachte manier in beweging gebracht zodat je energie weer gaat stromen. Blokkades lossen op en jij kunt weer met een ontspannen gevoel verder.

Stress fix massage

Uit de Aveda-keuken bieden we ook de Stress Fix Body Massage. Deze wordt ondersteund door heerlijke aroma’s die stressgevoelens verminderen. De diepwerkende massage en ontspanningstechnieken doen de rest! Geniet terwijl je bloeds­omloop wordt gestimu­leerd, je spieren ontspannen en je langzaam totaal relaxed raakt.

Stress fix massage

Healing

We helpen je graag lekker in je vel te zitten. Dat kan met bijvoorbeeld een healing. Bij deze behandeling ervaar je waar je energie lekker stroomt in je lijf en waar niet. Wat heb je nodig om alles lekker te laten stromen en (weer) in balans te komen? Wat kan je los laten? Welke chakra’s (energieknooppunten) vragen aandacht? Onderga deze zachte vorm van massage en ontdek hoe jij ook jezelf kunt helen.

Welzijn

Wij bieden nog veel meer behandelingen die bijdragen aan je welzijn. Van een manicure tot een voetmassage en van een hoofdmassage tot een weldadige lichaamsmassage. Vraag naar je mogelijkheden en maak een afspraak om het te ervaren!

Scroll to Top