Kapsalon Apeldoorn

Kapsalon Apeldoorn

H2R Haar en Huid

Ben je op zoek naar dé kapper van Apeldoorn? Dan ben je aan het juiste adres bij H2R by Reuvers, dé kapsalon Apeldoorn. Bij H2R kun je niet alleen terecht voor het mooiste kapsel, maar ook voor heerlijke massages en gezichtsbehandelingen. Deze kapsalon Apeldoorn laat je stralen! Van binnen en van buiten. We vertellen je er alles over op deze site.

Kapsalon Apeldoorn

Als kapsalon in Apeldoorn is H2R echt een begrip. Al jaren bieden wij onze gasten namelijk veel meer dan alleen een mooi kapsel. Dat doen we graag, met passie en enthousiasme. Kwaliteit, echte kwaliteit, staat bij ons voorop. Wij gebruiken daarom producten van vooral natuurlijke, biologische oorsprong. Voor je haar, je huid en bij de massages. Dat maakt H2R meer dan een kapperszaak en daar staan we voor.

Mooiste kapsel

Jou laten stralen. Daar gaat het om bij deze kapper Apeldoorn. Wij hebben daar alles voor in huis.

In onze kapperszaak gaat het erom jou het kapsel geven dat het best bij je past. Dat doen we door goed naar je te kijken en door naar je te luisteren. Wat wil jij, wat is mogelijk met jouw haar, wat past bij jou? Samen komen we tot een persoonlijk stijladvies en kunnen we aan de slag.

H2R gaat verder. Naast een mooi kapsel kun je bij ons rekenen op advies over de verzorging van je haar. Natuurlijk wil jij thuis je haar net zo goed in model krijgen als in de salon. Bij H2R kapper Apeldoorn leggen we je dat graag uit! En natuurlijk hebben we producten die je daar bij kunt gebruiken in huis. Kortom, H2R is niet zo maar een kapsalon in Apeldoorn maar een kapperszaak waar jij centraal staat.

Mooiste haarkleur

Je wilt een mooie, andere of nieuwe kleur in je haar maar wel op natuurlijke basis. H2R kapsalon Apeldoorn heeft het voor je! Samen bespreken we je wensen waarna wij een kleur componeren die precies past bij je keuze. Als Aveda kapper bieden wij je haarkleuringen die voor 99% bestaan uit natuurlijke, biologische ingrediënten van planetenextracten. Goed voor je haar en voor de natuur. Het resultaat? Een prachtige, volle kleur die ook nog eens zijdezacht aanvoelt. Natuurlijk heeft onze kapperszaak ook de producten om thuis je haar te verzorgen en zo lang mogelijk van je kleur te genieten.

Natuurlijke haarkleur

Liever 100% natuurlijk? Dat kan ook bij H2R kapsalon Apeldoorn! Wij hebben een breed aanbod in hennakleuringen. Daarnaast heeft henna verzorgende en kosmetische kwaliteiten. Het geeft een prachtige glans aan je haar en maakt je haar sterker. Henna herstelt namelijk de natuurlijke veerkracht van je haar en geeft het meer volume. Laat je informeren over de mogelijkheden in onze kapperszaak Apeldoorn.

Stralend de deur uit

Jou laten stralen, dat willen we graag. Daarom zijn we niet alleen een kapperszaak maar bieden we totaalverzorging. Standaard krijg je bij ons een stoel- of handmassage, service van de zaak. En wat dacht je van een heerlijke gezichtsbehandeling op ayurvedische basis? Net als in de kapperszaak gaat het om jou, je persoonlijke wensen en je mogelijkheden in de Ruimte voor Schoonheid van onze kapsalon Apeldoorn. Zo ga je bij ons altijd stralend de deur uit! Jij tevreden, wij tevreden!

Kapsalon Apeldoorn
Scroll to Top