Haar

Jou het kapsel geven dat het best bij je past. Dat willen wij. Dat doen we door goed naar je te kijken en door naar je te luisteren. Wat wil jij, wat is er mogelijk met jouw haar, wat past bij jou? Samen komen we tot een persoonlijk stijladvies en kunnen wij aan de slag.

Naast een mooi kapsel kun je bij ons natuurlijk ook rekenen op advies over de beste verzorging van je haar. We leggen uit hoe je je kapsel thuis net zo mooi in model krijgt als in de salon. Zo heb je zo lang mogelijk plezier van je bezoek aan ons.

Haarkleuring

Je wilt een haarkleur die precies bij je past maar die wel natuurlijk is. Dat willen wij ook! De haarkleuringen van H2R bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten van plantenextracten die ook verzorgend werken. Goed voor je haar én voor de natuur. Wij maken alle kleuringen op maat, of je nu een sprankelende andere kleur wilt of volledige grijsdekking. Het resultaat? Een prachtige, volle kleur en haar dat zijdezacht aanvoelt. Jou laten stralen wordt zo wel erg makkelijk!

Henna

Liever 100% natuurlijk? Dan gebruiken we onze henna’s voor je. De hennaplant wordt al sinds de oertijd gebruikt om haar verzorgende en kosmetische kwaliteiten. Henna werkt zuiverend en verzorgend voor haar en huid. Als haarkleuring geeft henna ook een prachtige glans en maakt het je haar sterker. Henna herstelt de natuurlijke veerkracht van je haar en geeft het meer volume. En een prachtige kleur natuurlijk! Laat je informeren over de mogelijkheden.

Haarspa

Je haar krijgt aardig wat te verduren door bijvoorbeeld wind, zon, verwarming, hormonale invloeden en stylingswarmte. Laat je daarom eens verwennen met een ontspannende haarspa. Wij zorgen dat je haar en hoofdhuid weer in balans komen terwijl jij lekker geniet. Heb je last van haaruitval, dunner wordend haar of vet of droog haar? Geeft je hoofdhuid problemen? Wij hebben een passende kuurbehandeling voor je.

Net iets meer

Dat je met een mooi kapsel de deur uitgaat, dat garanderen we je. Maar H2R biedt je meer. Wist je dat je bij ons standaard een gratis stoelmassage van vijf minuten of een handmassage krijgt? Zo is de eerste stap naar ontspanning al gezet. Door de sfeer bij ons en door de persoonlijke aanpak zorgen we dat jij steeds meer ontspant en stralend en lekker in je vel de deur uit gaat.

Bekijk hieronder de laatste trends

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

H2r werkt met prijsdiffentiatie

Dit betekent dat wij verschillende prijzen berekenen voor dezelfde behandeling. Wij werken met prijsdifferentiatie omdat de lonen in de kappersbranche gekoppeld zijn aan leeftijd en ervaring. De prijs van jouw behandeling hangt samen met welke kapper je helpt; je vind dit terug in de prijslijst. Alle medewerkers in onze kapsalon zijn goed opgeleid en zeer getalenteerd. Je hebt zelf de vrijheid om te kiezen door wie je geholpen wilt worden en in het verlengde daarvan, hoeveel je wilt besteden. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Dat garanderen wij voor iedere kapper in onze kapsalon.

 

Scroll to Top