Een goed, passend kapsel begint met goed kijken, voelen en luisteren.

IMG_0239Kijken naar vormen, kijken naar jou als persoon. Je haren voelen, de kwaliteit en de structuur ervan. En luisteren natuurlijk. Wat zijn jouw wensen, waar voel jij je prettig bij, wat past bij jou en wat past juist helemaal niet? Op basis van jouw wensen en je persoonlijkheid in combinatie met onze kennis en ervaring komen wij tot je persoonlijke stijladvies. Een compleet advies niet alleen voor het model en de eventuele kleur van je coupe. Ook advies voor de verzorging van je haren en voor het zelf in model brengen van je haren thuis. Zodat je nog lang kan nagenieten van onze behandeling en zo lang mogelijk plezier hebt van je haren! 

Haarkleuring

FS12443_r4_cropHaarkleuring betekent vaak een compromis moeten sluiten; de kleur is prachtig, maar de verf is slecht voor je haar (en voor de natuur)! Onze kleuring bestaat voor 99% uit natuurlijke- en niet schadelijke ingrediënten! Alle kleuren kunnen wij vervolgens mengen zodat we een haarkleur voor je kunnen maken die echt uniek voor je is en nergens anders te krijgen. Ook belangrijk voor jou is natuurlijk dat het resultaat een prachtige, volle kleur is die ook nog eens zijdezacht aanvoelt. Jou laten stralen wordt zo wel erg makkelijk! Daarnaast werken wij ook veel met Henna’s.

HUID EN LICHAAM

BK11_17_crop_r2In onze ruimte voor schoonheid zijn aanraking en massage een vast onderdeel van al onze behandeling. Ook hier geldt: dat een goede, passende behandeling begint met kijken, voelen en luisteren. Hoe ziet je huid eruit, hoe voelt hij, wat merk jijzelf aan je huid, wat stoort je misschien wel, wat waardeer je juist? Om tot jouw individuele behandelplan te komen maken we ook gebruik van de ayurvedische elementenleer. Zo ben jij, in combinatie met de kennis en kunde van onze schoonheidsspecialiste, verzekerd van je eigen unieke en effectieve schoonheidsbehandeling. Jou laten stralen, daarin hebben wij plezier, zo eenvoudig is dat!

gliterati
IMG_0097
1166
IV12305_r1_crop
Style: “UB_HeadMassage01”
AM10_09_r1