Haar en huid onderzoek en advies

Word je haar dunner? heb je haaruitval?

Op zaterdag 30 juni maakt een specialist van Aveda met behulp van een zgn.” scalp cam”  een exacte diagnose van de conditie van je haar en hoofdhuid. We vertellen je alles over de mogelijke oorzaken van jouw haarverlies en dunner wordend haar. Samen met jou kijken we welke oorzaken voor jou van  toepassing kunnen zijn en natuurlijk besteden we veel aandacht aan de oplossing van je probleem.

Aan de hand van de scalp cam uitslag, samen met de informatie die je ons geeft over je leefwijze (o.a. voeding, fysieke en emotionele belasting etc.) stellen wij een persoonlijk verzorgingsprogramma voor je samen.

Maak een afspraak; 28 juni tussen 09.00 – en 16.00 uur of 30 juni tussen 10.00 en 14.00 uur

Plan 45 minuten ” tijd voor jezelf” in je agenda. ( 60 minuten wanneer je wilt beginnen met een korte, ontspannende stoelmassage…!)

Deze dagen is het onderzoek GRATIS ( normaal € 35,=)

WELKOM!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              H2r, mooi van binnen, mooi van buiten

 

 

 

 

Recent Posts