Ayurvedische levensleer

IS08143_V2_FLTDe ayurvedische elementen leer gaat ervan uit dat het lichaam uit 5 elementen bestaat; vuur, aarde, water, lucht en ruimte. Wanneer deze elementen niet met elkaar in balans zijn merk je dat in de structuur van je huid, je energieniveau, je weerstand en je emotionele gesteldheid. Aveda heeft haar huidverzorgingsproducten samengesteld uit die plantenextracten die een actieve bijdrage leveren aan het in balans brengen van deze 5 elementen. Jouw persoonlijke behandelplan wordt dus afgestemd; op jouw natuur, op jouw manier van leven, op jouw stressniveau en op schadelijke invloeden van buitenaf!

Make-Up

1166Make-Up pigment van urukuzaad uit Brazilië, kaneel uit Madagascar, anti-oxidanten van rijpe bessen – allemaal natuurlijke ingrediënten die de basis zijn van Aveda make-up. Een reflectie van het kleurenpalet van de natuur, formules gemaakt met verzorgende plantenoliën. Verzorgend voor je huid en goed voor de Aarde.

Lippen : Van een kleurloze lippenbalsem tot een felle, hoogglanzende natte gloss: ontdek de uiterst hydraterende, volle lip colors. Elk product heeft zijn eigen unieke aroma en een verfrissende muntsmaak.

Gezicht: Inner light™ face color, met licht-reflecterende mineralen zoals toermalijn en malachiet, plantaardige anti-oxidanten en natuurlijke SPF – geven je een stralende look. Ontdek onze foundations, poeders en concealers in tal van kleuren. Allemaal zonder talk en niet-comedogeen.

Ogen: Kies je favoriete tint uit het kleurenpalet geïnspireerd op bloemen. Met aromatische bloemenwas van geranium en jasmijn en een olie van orchideën.

Oosterse was massage

HS11105_r2Deze massage is stimulerend voor je hoofdhuid en bevorderd de afvoer van afvalstoffen.Na afloop voel je je heerlijk ontspannen en heb je weer “ruimte” in je hoofd. Helemáál in combinatie met de Gezichtsdrukpuntmassage.Deze herstelt het natuurlijk evenwicht, alsmede de conditie van je huid en is erop gericht de Chi onbelemmerd te laten stromen. Werkt helend bij hoofdpijnklachten.

Botanical hair therapie

_LIP5858Een uitgebreide hoofdhuid massage met een etherische olie. De olie heeft zuiverende, stimulerende- of kalmerende eigenschappen. De olie dringt diep in de huid waar de haarwortel de voedende elementen kan opnemen waardoor het haar sterker wordt. Door middel van de massage wordt deze werking gestimuleerd en wordt de bloedsomloop bevorderd. Het geeft u een heerlijk ontspannen gevoel.