Ben jij al klaar voor de zomer?

Hoe houd jij je huid deze zomer mooi?

Onze schoonheidsspecialiste heeft vast vooruit gedacht en een fijne gezichtsbehandeling voor je samengesteld.  Deze behandeling bereid je  huid voor op de zon maar geeft je huid ook de perfecte verzorging  wanneer je veel zon op je huid hebt gehad.

Een  bijzonder behandeling, niet alleen qua effectiviteit maar ook de werkwijze is uniek! Daarom vertellen wij je er graag al iets meer van.

Zoals voor iedere behandeling wordt je gezicht eerst gereinigd. Vervolgens bestaat de behandeling uit een zeer diep verzorgend masker, met extra toegevoegd vitamine C complex. Dit crème- achtige masker wordt al masserend opgebracht op je gezicht en decolleté.  Gedurende de massage transformeert het in een rijke olie welke een verzorgend laagje achterlaat op de huid. Best bijzonder toch?

Het effect voor je huid is het volgende: verbetering van de microcirculatie en van de hydratatie van je huid, verbetering van de collageen productie (door UV stralen neemt de collageen productie af ), verzachten van fijne lijntjes en rimpels,  je huid krijgt een mooie glans. Bijzonder goed voor je huid dus!

Plan 45 minuten “tijd voor jezelf” in je agenda en maak een afspraak. De behandeling is € 47,20 Wimpers of wenkbrauwen verven krijg je er van ons GRATIS bij! Lekker makkelijk voor de zomer!

H2r mooi van buiten, mooi van binnen.

 

Recent Posts